Beograd, Borca
061 66 55 435
info@jednostavanwebsajt.com

WordPress

stvarno jednostavno

Izrada sajta - WordPress / Custom

Domen predstavlja adresu Vašeg sajta. Ono što je za nas jedinstveni matični broj gradjana ( JMBG ) u stvarnom svetu – to je domen za Vaš sajt na internetu. Koristeci analogiju postanskog sanduceta – sadrzaj sanduceta  predstavlja sajt, adresa samog postanskog  sanduceta jeste naziv domena tj domen koji imate , dok hosting predstavlja upravo samo  postansko sanduce.

Naziv domena predstavlja jedinstveno i unikatno razlikovanje Vašeg sajta od ostalih trenutno prisutnih sajtova na internetu. 

          Sam naziv domena se može razlikovati po odabiru nastavka domena.

sajt: www.primer.com i www.primer.rs  ili vec www.primer.co.rs // predstavljaju 3 različita domena, iako im je osnova ista, razlikuju se u upravo prisutnom domenu. (com, rs, co.rs ..).

Dok npr www.markokraljevic.com i markoKraljevic.com predstavljaju identican domen – tj ne postoji razlika pisanja velikim ili malim slovom. 

WordPress

WordPress – platforma danas je zastupljena na preko 33% web stranica. WordPress platformu danas se koristi kako za hobby blogove, do velikih organizacija.

Postojana platforma sa velikom zajednicom, velikom bazom korisnika.

Preko 60 miliona korisnika su odabrali WordPress kao platofrmu za svoje poslovanje – tako da pridruzite se i Vi.

Povezanost ka drustvenim mrezama

Poslednje objave sa drustvenih mreza

Povezivanjem sa društvenim mrežama, omogućujete uvek dostupnost ka svim korisnicima, takodje povezivanjem objava sa sajtom, omogućavamo da novosti sa Facebooka, Instagrama budu odmah dostupne i na našem sajtu.

Kontakt forma

U svakom trenutku Vaši korisnici mogu Vas kontaktirati preko: 1) kontakt forme 2) preko društvenih mreža 3) google mapu 4) emailom 5) telefonom 

Vasa email adresa (do 3 adrese)

Uz Vaš sajt dobićete i 1-3 email adrese  sa Vašim domenom (office, servis, info ili koji god Vama odgovara)

Naš hosting

Korišćenjem usluge našeg hostinga, Vaš sajt će biti uvek online, ažuriran i uvek sačuvan na našim kompjuterima čime i u slučaju pada sajta, vraćamo prethodno stanje.

Youtube -video snimak

Korišćenjem youtube snimaka dovodi do “živog” i interaktivnog sajta, čime ste u mogućnosti da se predstavite na originalan način.

Custom - po želji korisnika

Kreiranje sajt po želji korisnika zahteva korišćenje i primenu raznih tehnologija kako bi sajt dobio na izgledu, funkcionalosti 

Google analitics

Primenom google analitike možemo videti posetu sajta, efekte promocije, najposećenije stranice kao i našu ciljnu grupu 

Optimizovan za desktop, teblet i mobilne telefone

Neophodnost prisustva na internetu danas zahteva da Vaš sajt bude vidljiv i čitljiv na svim uredjajima – desktop, tablet, mobilnim telefonima

Izrada sajta u saradnji sa korisnikom

Izrada sajta u saradnji sa korisnikom, predstavlja ključnu stvar uspeha, neophodno je povezati i uskladiti materijale (slike i tekstove) sa funkcionalnošću sajta

Google mapa

Povezanost sajta sa google mapom, omogućava korisniku da preko jednog klika može da dodje do Vaše lokacije.